Teambuilding

En perfekt aktivitet for bedriften!

Utfordre kollegaer til en annerledes aktivitet hvor samarbeid og lagspill står i fokus. Dette er kanskje Stavanger’s beste teambuildingkonkurranse.

The Cube har 50 oppgaver fordelt på 12 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene. Underveis skal dere samle «gullmynter». Klarer dere en cube, blir dere belønnet med en gullmynt.

 

Oppgavene passer alle og det er behov for flere egenskaper og talenter – enten man er den som har god hukommelse, god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.

 

Dette er en egen avdeling hos Fangene på Fortet i Stavanger. Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver. Men her skal man ikke slippe ut, man skal samle flest gullmynter og komme seirende ut!

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Det er mulig å leie konferanserom eller møterom hos oss. Vi har et stort møterom (70) og to mindre møterom med plass til 25 personer i hvert rom. Ta kontakt på e-post om det er behov for konferanserom eller mindre møterom. Se våre møterom her!

Vi kan servere dere god mat og drikke. Alt dere trenger til kickoff, firmafesten eller teambuilding blir dere servert av oss.
Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på stavanger@thecube.no

Fangene på Fortet ligger i Lagårdsveien 61 i Stavanger. 
Klikk her for å få veibeskrivelse i google.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort på nett, eller velge å motta faktura som bedrift. Om deres bedrift ikke får godkjent faktura fra klarna, kan vi ordne dette ved ankomst. Det vil også være mulig å trekke bankkort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer