51 31 44 40 [email protected]

Teambuilding

Velkommen til The Cube! Utfordre kollegaer til en annerledes aktivitet hvor samarbeid og lagspill står i fokus for en annerledes dag med jobben!

The Cube har 70 oppgaver fordelt på 12 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene og samle «gullmynter» for hver man klarer. Slik er det lagt opp til oppgaver som både krever at laget jobber sammen både for å løse dem – men også for å samle flest gullmynter og komme seirende ut!

Oppgavene passer alle og det er behov for flere egenskaper og talenter – enten man er den som har god hukommelse, god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.

Dette er en helt ny avdeling hos Fangene på Fortet som har utvidet med nye og fine lokaler. Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver men i stedenfor med mål om å slippe ut, er målet og samle flest gullmynter for å vinne konkurransen.

Avslutt med en matbit – og en prat

Hos oss har vi også langbord med servering av mat og drikke hvis man vil avslutte med noe å spise. Her kan man utveksle erfaringer, diskutere oppgavene og finne ut hvem som hadde de mest kreative løsningene. Se meny her!

Ønsker dere møterom?

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Da er det mulig å leie konferanserom eller møterom. Vi har et stort konferanserom og to møterom med plass til 25 personer i hvert rom. Ta kontakt på mail om det er behov for konferanserom eller mindre møterom. Se våre møterom her!

 

Åpent på dagtid

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel til [email protected]

Sentralt i Stavanger

Fangene på Fortet Stavanger ligger sentralt til, rett over broen fra Sentrum. Vi har flere gratis parkeringsplasser og flere bussforbindelser stanser rett utenfor!

 

Booking!

Vi har ingen betaling på nett da vi kan ordne med faktura hvis man avtaler på forhånd eller kortbetaling når dere kommer. Reservasjonen er åpen fram til en uke i forkant, slik at man kan endre til endelig antall senere.