Utdrikningslag

En annerledes aktivitet til utdrikningslaget/bursdagen? 

The Cube har 50 oppgaver fordelt på 12 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene og samle «gullmynter» for hver man klarer. Slik er det lagt opp til oppgaver som både krever at laget jobber sammen, både for å løse dem – men også for å samle flest gullmynter og komme seirende ut!

 

 

Oppgavene passer alle og det er nødvendig med flere egenskaper og talenter. Hukommelse, god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.
The Cube er blitt en veldig populær avdeling på Fangene på Fortet i Stavanger. Flere hundre utdrikningslag har besøkt oss og tilbakemeldingene er utvilsomt positive.

 

 

Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver. Men i stedenfor med mål om å slippe ut, er målet og samle flest gullmynter for å vinne konkurransen.

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Fangene på Fortet ligger i Lagårdsveien 61 i Stavanger. 
Klikk her for å få veibeskrivelse i google.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer