51 31 44 40 [email protected]

Spørsmål og svar

Hvordan fungerer «The Cube»?

The Cube er et lagaktivitet, hvor man deler seg opp i grupper på 3 – 5 personer og sammen skal samle flest mulig gullmynter. Det er 70 ulike oppgaver fordelt over 12 stasjoner hvor man skal jobbe seg gjennom oppgave, etter oppgave før man til slutt vil få en gullmynt og kan ta med seg et poeng videre i konkurransen.

English?

Even though you dont speak norwegian, a visit to us is still possible. Our instructors will brief you about the rules of the game in english and all of our puzzles are both in english and norwegian.

Hvor lang tid tar det?

Aktiviteten tar 1,5 – 2 time fra start til slutt. Vi begynner med en intro før selve spillet som er i 60 minutter og avslutter med kåring av beste lag.

Bestilling / Avbestilling

På sidene våre kan man se kalender, velge dato og se ledige plasser. Her man kan reservere plassene som dere ønsker og den er åpen for endring helt fram til 7 dager før arrangementet. Slik at man kan ta en opptelling eller påmelding av antall deltakere når man nærmer seg. Det gjelder ikke grupper for barn under 16 år og enkeltbilletter/drop-in.

Krav/Aldersgrense

The Cube passer for alle, man er alltid flere personer på laget og jobber sammen. Våre spillverter vil også bistå dere underveis dersom man ønsker hjelp eller står fast. The Cube innebærer ikke noe fysisk aktivitet og grunnet vanskelighetsgraden på oppgavene anbefaler vi det fra 14 år og oppover.

Mat / drikke

Servering har vi hele åpningstiden vår, i baren kan man få kjøpt det meste fra brus, slush til øl, cider og vin med mer. Hvis dere planlegger å spise, så serverer vi også pizza men dette må bestilles senest en dag i forveien.

Betaling

Vi har ikke betaling på nettsidene slik at man kan gjøre en reservasjon i dag og endre antall deltakere senere. Reservasjonen er åpen fram til 7 dager i forkant, og betaling er først når dere kommer til oss. For bedrifter kan vi også ordne med faktura dersom dere ønsker det.

Hvordan komme seg til oss?

Vi holder til i Lagårdsveien 60, på Riksvei 44. Her er det flere parkeringsplasser, bussforbindelser eller kun kort gangavstand fra Stavanger sentrum..

Parkering

Vi har 33 gratis P-plasser i P-huset 50 meter fra inngangen til huset vårt, fra kl. 16.00 i ukedagene og hele helgen. Kjør videre innover når du ser inngangen vår og du vil komme til P-huset, våre plasser er på Plan 2 og de er merket med «Fangene på Fortet»

Minimumsantall

For reservering av hele spillområdet for deres gruppe er det blitt satt et minimumsantall på 5 personer, ønsker dere fremdeles å gjøre aktiviteten men er færre kan man enten betale for 5 for å være alene eller dele området med andre mindre grupper.

Helligdager

Vi er alltid åpne, iallefall nesten. Hver dag, hele året bortsett fra lille julaften, julaften, 1 juledag, 2 juledag, nyttårsaften, 1 nyttårsdag og 17. mai hvis ikke noe annet er nevnt på våre nettsider eller vår Facebook side.